Problemen oplossen 24/24 7/7

installation, dépannage, réparation, entretien, rénovation...

Beschikbaar 24u / 24 , 7d / 7

Ketel

http://sos247.be/sites/default/files/styles/700x250/public/marque-chaudiere.jpg?itok=zTgSOHAl
Ketel

Installatie:

Als u een boiler installatie hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze service werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw boekingsverzoek betreft een noodgeval of een afspraak voor een boiler.

Onze professionals hebben een kennis in alle merken van verwarmingsketels, zoals: Brave, Bulex, Ariston vernieuwd, Junkers, Kalard, Radson, Chappée, Buderus, Riello, Viessmann, ACV, Ferroli, Thermic, Saurier duval …

Bij SOS247, hebben we de beste verwarmings ingenieurs voor ketels installaties of het een olie ketel, een boiler op de grond, een muur ketel, een condensatiewandketel is, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen 24 uur per dag en 7d / 7 overal in België.

 

Herstelling / Reparatie:

Noodzaak in een boiler herstelling? Aarzel niet om ons op te bellen. Dat je een afspraak of een urgentie voor uw boiler nodig hebt, onze professionals kunnen ingrijpen, omdat we 24 uur per dag en 7 dagen op 7 werken. Bij SOS247, worden interventies alleen snel en effectief.

Een boiler reparatie ? Bel snel ! Onze nummer is die dat  u nodig heeft voor een efficiënte werk!

Dat uw boiler een Brave, Lounge, Renova Bulex, Ariston, Junkers, Kalard, Radson, Chapée, Buderus, Riello, Viessmann, ACV, Ferroli, Thermic of een Saurier Duval is herstellen wij alle ketels, of het nu gaat om een condenserende ketel, Atmosferische boiler, Stookolie verwarmingsketel, in de grond of op de muur. Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 

Onderhoud / Ontkalken:

Voor elke boiler onderhoud, dat het een Brave, Lounge, Renova Bulex, Ariston, Junkers, Kalard, Radson, Chapée, Buderus, Riello, Viessmann, ACV, Ferroli, Thermic of een Saurier Duval is, werken we met al deze merken.

Als je een boiler wilt ontkalken, is onze afdeling dat wordt aangedrongen, we hebben de beste professionals! Gegarandeerde tevredenheid!

Of het nu gaat om een condenserende ketel, Atmosferische boiler, Stookolie verwarmingsketel, in de grond of op de muur, kunnen wij een onderhoud maken en leveren u een certificaat.

Bel ons en we zullen een afspraak maken volgens uw tijdschema. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen op 7 feestdagen inbegrepen.