Problemen oplossen 24/24 7/7

installation, dépannage, réparation, entretien, rénovation...

Beschikbaar 24u / 24 , 7d / 7

ketel installatie

Installatie:

In volle winter, is het sterk aangeraden om te controleren of onze ketel werkt optimaal. Hiervoor gebruik gemaakt van ons professionele team die zal zorgen voor een warme winter. Ook, soms moet je je verwarmingsketel te vervangen, omdat het zo'n oud of het werkt niet helemaal en daarom moet je een nieuwe ketel te installeren.

We joingnables elke dag en op elk uur. Wij zullen u met een of meer monteur (s) die kunnen tussenkomen voor verschillende diensten, zoals:

- Installatie ketel

- Installatie gasketel

- Installeer olieboiler

- Installatie condensatieketel

- Centrale verwarming installatie

- Centrale verwarming installatie gas

- ...

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie Sos247 op 0484 / 70.96.56 voor een afspraak of 0489 / 70.98.98 of u een noodsituatie nodig. Onze dienst werkt 24u / 24, 7 dagen 7.

Onze professionals kunnen plaatsen en kennis hebben in alle ketel merken, zoals: dappere, Bulex, Renova Bulex, ariston, Junkers, kalard, Radson, Chappée Buderus, Riello, Viessmann, ACV, FERROLI, thermische, Saurier Duval ...

In Sos247, hebben we de beste en de beste verwarming ketel installateurs om uw ketel ofwel een olie-oven, boiler vloer, wandtoestel, atmosferische ketel, HR-ketel te installeren. Dus aarzel niet om contact met ons 24/24 en 7/7 in heel België.

Kies voor efficiënt werken en bovenal kwaliteit!