Talen

Problemen oplossen 24/24 7/7

installation, dépannage, réparation, entretien, rénovation...

Beschikbaar 24u / 24 , 7d / 7

Slotenmaker Brussel

http://sos247.be/sites/default/files/styles/700x250/public/serrure_0_0.jpg?itok=znrlrbk5
Slotenmaker Brussel

 

Uw slotenmaker in Brussel!

Is er al bij u ingebroken ? Lost u iets duur tijdens deze diefstal?

Indien ja, vervang uw slot zodat het nooit terug voorkomt.

Om zich veilig thuis te voelen is het belangrijk om een goed slot te hebben.

Wanneer we terug thuis komen, moet de slot in dubbele tour gesloten zijn voordat het gezegd word. Een sleutel voor elke inwoner van dit huis. Een persoonlijke en intieme sleutel. Dat de intimiteit van de familie blijft verborgen wanneer er niemand aanwezig is.

Ons bedrijf is opgevat voor uw comfort, voor uw eisen en uw keuzes. Experimenteerd in dit domein met gekwalificeerde medewerkers, vertrouwbaar,

Punctueel en gezellig. Daar zullen ze een antwoord geven op uw vraag. Aarzel dan niet meer. Toiletten en badkamers hebben ook een slot nodig zodat er niks gebeurt wanneer u erin ben. U kunt, net als uw voordeur een dubbel vragen. In geval u een sleutel kwijtraakt, geen paniek, het zal snel worden vervangen.

En niet te vergeten uw slaapkamer en die van uw kinderen. Een goed gesloten deur is belangrijk voor uw veiligheid en voor het respecteren van de leeftijd van uw kleine engelen zal alleen maar positief zijn. SOS247 voor u, voor uw huis, uw appartement. Wij zijn er voor uw comfort. Goed thuis voelen is belangrijk.