installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/plomberie_1.jpg
Loodgieters
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

Installatie:

Als u een installatie loodgieterswerk nodig hebt, aarzel niet om met ons contact voor afspraken en voor dringende zaken. Onze afdeling werkt 24 uur per dag en 7 dagen / 7, dat uw boekingsverzoek een urgentie betreft of dat je een afspraak om een nieuwe installatie van leidingen bijvoorbeeld nodig hebt.

 

Onze professionals kunnen alles installeren, eventuele boekingsverzoek betreffende de leidingen ( Installatie ligbad, installatie toiletten, installatie van nieuwe buizen)

Bij SOS247, hebben we de beste loodgieters voor al uw eisen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen 24 uur per dag en 7dj / 7 overal in België.

 

Onderhoud:

Noodzaak van een reparatie sanitair? Aarzel niet om voor dringende zaken en voor afspraken. Dat je een afspraak of een noodzaak voor uw sanitair te repareren. Onze professionals kunnen ingrijpen, omdat we  24 uur 24 en 7d / 7 werken. Bij SOS247, de interventies worden alleen snel en effectief gedaan.

 

 

Reparatie:

Voor onderhoude en dringende herstellingen stellen wij alles in het werk om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen . Of het nu gaat om een reparatie van lekkage,  een reparatie van een hevel en anderen, het is gewoon noodzakelijk om u goed voor de afspraken of voor dringende zaken. Bel ons meteen, we komen onmiddellijk aan.

U kan ons 24 uur per dag en 7d / 7 contacteren voor snelle interventies. Snel opgeloste problemen. Of het nu is voor dringende zaken of op afspraak is, kunt u ons bellen op elk ogenblik, wij staan tot uw beschikking, aarzel dan niet om ons te bellen, wij zijn uw oplossing. We gaan in heel België.

 

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten