installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/chauffage_1.jpg
Verwarming
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

 

Installatie:

Als u een installatie verwarming nodig hebt, aarzel niet om ons te contacteren. Onze service werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw boekingsverzoek betreft een noodgeval of wil je een afspraak om een verwarming te plaatsen.

 

Onze professionals hebben een grote kennis in alle soorten van verhittingen

 

Bij Sos 247, hebben we de beste verhittings ingenieurs voor het plaatsen van verwarmingen, twijfel dan niet om contact met ons te nemen, we zijn 24 uur per dag en 7d/7 beschikbaar overal in België.

 

Depannage/Reparatie

 

Een verwarmingsdepannage ? Aarzel niet om ons te bellen. Dat je een afspraak of een noodgeval nodig hebt om u verwarming te herstellen, onze professionals kunnen ingrijpen, we werken 24 uur per dag en 7d / 7. Bij SOS 247, zijn de interventies snel en doeltreffend!

 

Een verwarmingsreparatie nodig? Bel snel, onze nummer is die dat u nodig heeft voor een efficiënte werk! Wij repareren alle verhittingen, neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 

Onderhoud:

Voor een verwarmings onderhoud is onze afdeling dat wordt aangedrongen, we hebben de beste professionals! Gegarandeerde tevredenheid! Wij alle soorten onderhouden en leveren u een certificaat. Bel ons, wij zullen volgens uw tijdschema een afspraak nemen. Wij werken 24 uur per dag en 7d / 7

 

Contacteer ons 24 uur per dag en 7d/7 voor een snelle interventie en een snelle opgeloste probleem. Of het nu voor noodgevallen (dringende zaken) is of voor een afspraak kunt u ons bellen op elk ogenblik, wij staan tot uw beschikking, aarzel dan niet om ons te bellen, wij zijn uw oplossing. We gaan overal in België

 

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten