installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/sanitaire01.jpg
Sanitaire
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

Sanitaire problemen komen vaak uit in het dagelijks leven, als je zo een fenomeen van deze order tegenkomt, moet het onverwijld worden behandeld, voor een afspraak te nemen. Als je een probleem op uw muren, vloeren, plafonds heb? Vochtproblemen? Schimmel? Het is mogelijk dat u slachtoffer bent van een waterlek. Neem dan vlug contact op met ons zodat we dat kunnen oplossen. En we bedienen binnen de 30 minuten.

De badkamer, bijvoorbeeld, heeft een belangrijke plaats in ons appartement of ons huis. Wij hebben graag een prachtige badkamer om ons te verzorgen.. Helaas gebeurt het dat één van onze sanitaire apparatuur uitvalt of defect.

Om dit tegen te gaan, bel je een specialist in sanitair. Wij zijn er voor elke installatie, depannage of reparatie:

- Gootsteen Installatie

- Installatie toilet/wc/urinoir

- Douche Installatie

- Badkuip Installatie

- installatie sanitair loodgieterswerk 

- Sanitair verwarmingssysteem

- Sanitaire verwarming reparaties

- reparatie gootsteen die afwatert(stroomt,zinkt)

- Reparatie toilet/wc/urinoir

- Sanitaire reparatie

- Sanitaire renovatie

- Sanitaire depannage

- ...

Zoals veel van onze klanten, zult u tevreden zijn met het werk geleverd door onze technici loodgieters. Wacht niet langer om met ons contact we worden voor uw service 24 uur per dag en 7d / 7. Onze sanitaire bedrijf is het beste op de markt.

Uw sanitaire hersteller of installateur snel bij u thuis voor een snelle en effectieve werk. Waar je ook bent, wij komen om te helpen!

Interventie zones:

Contacteer ons 24 uur per dag en 7d/7 voor een snelle interventie en een snelle opgeloste probleem. Of het nu voor noodgevallen (dringende zaken) is of voor een afspraak kunt u ons bellen op elk ogenblik, wij staan tot uw beschikking, aarzel dan niet om ons te bellen, wij zijn uw oplossing. We gaan overal in België.

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten