installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/serrure_1.jpg
Slotenmaker
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

Veel mensen denken dat ze nooit een slotenmaker moeten bellen. Zeer snel kunnen ze beseffen dat ze zich vergissen. Inderdaad, er zijn situaties die ons geen andere keuzes laten. De oorzaken zijn divers: - Geblokkeerde Lock, - Kapot slot, - problemen met uw slot, -Iemand heeft ingebroken, - Versterken van een slot wordt beïnvloed, - Je bent uw sleutels thuis vergeten, - Je bent je sleutels kwijt, - we uw sleutels gestolen, - Je brak de sleutel in uw slot, enz..

Zoals u kunt zien, wij kunnen voldoen aan vele scenario's als een zorg voor uw veiligheid, of je kan gewoon uw slot gerustgesteld veranderen. En soms hebben we geen keus, we eindigen met een gebroken slot dat we moeten vervangen of het installeren van een nieuwe sluis.

 

Kortom, als u een nieuwe slot efficiënter en geruststellend nodig heeft, dan zijn wij hier voor u. Onze slotenmakers zijn gekwalificeerd voor elk type slot dat van toepassing is op uw auto of uw huis, U kunt contact met ons opnemen om een ​​afspraak te maken en voor noodgevallen en dit 7 dagen 7 en 24 uur 24.

 

De interventie zal snel en doeltreffend zijn, ons team van slotenmakers beantwoorden uw boekingsverzoek, overdag en 's nachts, omdat we voor uw veiligheid en welzijn zorgen. Met SOS247 geen paniek of bezorgdheid meer gemaakt, een slotenmaker verplaatst zich bij u voor een noodhulp, voor een prijsopgave of voor het installeren van een nieuw slot. Gegarandeerde tevredenheid.

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten