installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/elect_1_0.jpg
Elektriciteit Brussels
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

Heeft u dringende elektrische probleemoplossing nodig ? U bent op de juiste plaats. Wij komen 24 uur per dag en 7 dagen per week tussenbeide en ons team van professionals beantwoordt uw vraag en vindt de oplossing, dag of nacht.

 

Is er een elektrische storing opgetreden? Geen probleem, bel 0489 / 70.98.98. We kunnen ingrijpen in een half uur volgens uw gemak.

Aan de andere kant, als het een niet-dringende afspraak is die u nodig hebt, bijvoorbeeld de verandering van een stekker of een ander type elektrisch probleem, kunt u dit nummer bellen: 0484 / 70.96.56.

Noodzaak van dringende probleemoplossing in Brussel ?

Samengevat:

Elektriciteit is essentieel voor uw comfort, helaas kan er op elk moment een storing optreden.Geen zorgen, ons team van professionals is er om aan uw behoeften te voldoen in de stad Brussel en haar omgeving, bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week, vakanties inbegrepen bij 0489 70 98 98, of het nu voor een noodgeval is of om een ​​afspraak te maken jij onze medewerkers zijn er voor jou.

 

We bieden onze diensten aan zoals elektrische probleemoplossing, elektrische installatie, elektrische compliantie, kanaal leggen, probleemoplossing van apparaten, vervanging van stroomonderbrekers en nog veel meer op het gebied van installatie, reparatie en probleemoplossing. Verspil geen tijd, we zijn wat je nodig hebt.

 

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten