installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/chauffagiste2.jpg
Ketel reparatie
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

 

Installatie:

Als u een boiler installatie hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze service werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw boekingsverzoek betreft een noodgeval of een afspraak voor een boiler.

Onze professionals hebben een kennis in alle merken van verwarmingsketels, zoals: Brave, Bulex, Ariston vernieuwd, Junkers, Kalard, Radson, Chappée, Buderus, Riello, Viessmann, ACV, Ferroli, Thermic, Saurier duval …

 

Bij SOS247, hebben we de beste verwarmings ingenieurs voor ketels installaties of het een olie ketel, een boiler op de grond, een muur ketel, een condensatiewandketel is, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen 24 uur per dag en 7d / 7 overal in België.

 

Herstelling / Reparatie:

Noodzaak in een boiler herstelling? Aarzel niet om ons op te bellen. Dat je een afspraak of een urgentie voor uw boiler nodig hebt, onze professionals kunnen ingrijpen, omdat we 24 uur per dag en 7 dagen op 7 werken. Bij SOS247, worden interventies alleen snel en effectief.

 

Een boiler reparatie ? Bel snel ! Onze nummer is die dat  u nodig heeft voor een efficiënte werk!

 

Dat uw boiler een Brave, Lounge, Renova Bulex, Ariston, Junkers, Kalard, Radson, Chapée, Buderus, Riello, Viessmann, ACV, Ferroli, Thermic of een Saurier Duval is herstellen wij alle ketels, of het nu gaat om een condenserende ketel, Atmosferische boiler, Stookolie verwarmingsketel, in de grond of op de muur. Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 

Onderhoud / Ontkalken:

Voor elke boiler onderhoud, dat het een Brave, Lounge, Renova Bulex, Ariston, Junkers, Kalard, Radson, Chapée, Buderus, Riello, Viessmann, ACV, Ferroli, Thermic of een Saurier Duval is, werken we met al deze merken.

 

Als je een boiler wilt ontkalken, is onze afdeling dat wordt aangedrongen, we hebben de beste professionals! Gegarandeerde tevredenheid!

 

Of het nu gaat om een condenserende ketel, Atmosferische boiler, Stookolie verwarmingsketel, in de grond of op de muur, kunnen wij een onderhoud maken en leveren u een certificaat.

 

Bel ons en we zullen een afspraak maken volgens uw tijdschema. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen op 7 feestdagen inbegrepen.

 

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten