installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/marque-logo-chaudiere_0.jpg
Scaling ketel
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

Scaling:

 

De kalksteen die in het water aanwezig is, bezinkt zowel op de leidingen als op de leidingen van uw ketel. Op de lange duur beschadigt het de ketel. Het wordt daarom sterk aangeraden om minstens één keer per jaar een boiler te ontkalken.

 

Sos247 is hier om te antwoorden en te zorgen voor de goede werking van uw ketel. Wij zijn bereikbaar elke dag van de week en op elk moment op 0484 / 70.96.56 voor afspraken of 0489 / 70.98.98 voor noodgevallen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. De afdeling is snel en gegarandeerd.

 

Onze technici komen tussen voor verschillende diensten:

  • Ontkalken van de ketel

  • Ontkalken ketel met gas

  • Ontkalken van de ketel met olie

  • Ontkalken van de ketelbodem

  • Ontkalken van de ketelwand

  • Ontkalken van een atmosferische ketel

  • Ontkalken van de ketel met condensatie

 

Voor het ontkalken van een ketel, of het merk nu vaillant is, bulex, renova bulex, ariston, junkers, kalard, radson, chappée, buderus, riello, viessmann, avc, ferroli, thermic, saunier duval, ... aarzel niet om ons te bellen.

 

Of de ketel atmosferisch, condenserend, olie, op vloer of muur is, we kunnen elke ontkalking uitvoeren.

Bel ons, we zullen doen volgens uw schema. Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Onze ketel ontkalking dienst:

  • In heel België

 

Ontkalken van ketel Brussel, Ontkalken van ketel Anderlecht, Ontkalken van ketel Oudergem, Ontkalken van ketel Berchem-Sainte-Agathe, Ontkalken van ketel Etterbeek, Ontkalken van ketel Brussel, Ontkalken van ketel Evere, Ontkalken van ketel Elsene, Ontkalken van ketel Ganshoren, Ontkalken van ketel Koekelberg, Ontkalken van ketel Laken, Ontkalken van ketel Jette, Ontkalken van ketel Molenbeek-St-Jean, Ontkalken van ketel Sint-Joost ten Noode, Ontkalken van ketel Schaarbeek, Ontkalken van ketel Sint-Gillis, Ontkalken van ketel Ukkel, Ontkalken van ketel Watermaal-Bosvoorde, Ontkalken van ketel Woluwe-St-Pierre, ketel ontkalken Woluwe-St-Lambert.

 

Of in de rand van Brussel: dwz Wemmel-Ontkalken van ketel, Ontkalken van ketel Wezembeek-Oppem, Ontkalken van ketel Zaventem, Kraainem Ontkalken van ketel, Ontkalken van ketel Tervuren, Ontkalken van ketel Saint-Etienne-Woluwe, ontkalken ketel Overijse, ontkalken Ruisbroek ketel, ontkalken ketel Rhode-Saint-Genèse, Ontkalken van ketel Hoeilaart

 

Maar ook overal in Waals-Brabant als:  Ontkalken van ketel Beauvechain, Ontkalken van ketel Braine L’alleud, Ontkalken van ketel Braine-le-Château, Ontkalken van ketel Chastre, Ontkalken van ketel Chaumont-Gistoux , ontkalken van de ketel van Court-Saint-Etienne, ontkalken van de ketel van Genappe, ontkalken van de ketel van Grez-Doiceau, ontkalken van de ketel van Hélécine, Incourt-Ontkalken van ketel, ittre ontkalken van de ketel, ontkalken ketel Jodoigne, ontkalken ketel la Hulpe, ontkalken ketel Lasne, ontkalken ketel Mont-Saint-Guibert, Ontkalken van ketel Nivelles, ontkalken ketel Orp-Jauche, Ontkalken van ketel Ottignies-Louvain-la-Neuve, Ontkalken van ketel Perwez, Ontkalken van ketel Ramillies, Ontkalken van ketel Rebecq, Ontkalken van ketel Rixensart, Ontkalken van ketel Tubize, Ontkalken van ketel Villers-la-Ville, Ontkalken van ketel Walhain, Ontkalken van ketel Waterloo , Ontkalken van ketel Wavre

 

en overal in Vlaams-Brabant zoals : Ontkalken van ketel Aarschot, ontkalken boiler Affligem, Ontkalken van ketel Asse, Ontkalken van ketel Beersel, Ontkalken van ketel Begijnendijk, Ontkalken van ketel Bekkevoort, Ontkalken van ketel Bertem, Ontkalken van ketel Bever, Ontkalken van ketel Bierbeek, Ontkalken van ketel Boortmeerbeek, Ontkalken van ketel Boutersem, Ontkalken van ketel Diest, Ontkalken van ketel Dilbeek, Ontkalken van ketel Drogenbos, Ontkalken van ketel Galmaarden, Ontkalken van ketel Geetbets, Ontkalken van ketel Glabbeek, Ontkalken van ketel Gooik, Ontkalken van ketel Grimbergen, ontkalken ketel Haacht, Halle boiler ontkalken, Herent boiler ontkalken, Herne boiler ontkalken, Hoegaarden boiler ontkalken, Hoeilaart boiler ontkalken, Holsbeek boiler ontkalken, Huldenberg boiler ontkalken, Kampenhout boiler ontkalken, Kapelle-op-den-Bos boiler ontkalken, Keerbergen boiler ontkalken, ontkalken Kortenaken-ketel, Kortenberg Ontkalken van ketel, Kraainem Ontkalken van ketel, Landen Ontkalken van ketel, Lennik Ontkalken van ketel, Leuven Ontkalken van ketel, Liedekerke Ontkalken van ketel, Linkebeek Ontkalken van ketel, Linter Ontkalken van ketel, Londerzeel Ontkalken van ketel, Lubbeek Ontkalken van ketel, Machelen Ontkalken van ketel, Meise Ontkalken van ketel , ketels ontkalken Merchtem, Ontkalken van ketel Opwijk, Ontkalken van ketel Oud-Heverlee, Ontkalken van ketel Overijse, Ontkalken van ketel Pepingen, Ontkalken van ketel Rhode-Saint-Genèse, Ontkalken van ketel Roosdaal, Ontkalken van ketel Rotselaar, Scherpenheuvel Ontkalken van ketel, Sint-Pieters-Leeuw Ontkalken van ketel, Steenokkerzeel Ontkalken van ketel, Ternat Ontkalken van ketel, Tervuren Ontkalken van ketel, Vilvoorde Ontkalken van ketel, Wezembeek-Oppem Ontkalken van ketel, Zaventem Ontkalken van ketel, Zemst Ontkalken van ketel, Zoutleeuw Ontkalken van ketel.

 

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten