installatie, probleemoplossing, reparatie, onderhoud, renovatie ...
Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!
Beschikbaar
24/24 - 7/7
urgentie

FermerCloseSluiten

urgentie
contact met ons op
https://sos247.be/sites/default/files/serrure_0_0.jpg
Slotenmaker Brussel
24/7 beschikbaar voor noodgevallen en afspraken.
Mogelijkheid van interventie in 30 minuten voor noodgevallen
Afspraak elke dag mogelijk
administratie
contact met ons op
Online
contact met ons op

U bent hier

 

Uw slotenmaker in Brussel!

Is er al bij u ingebroken ? Lost u iets duur tijdens deze diefstal?

Indien ja, vervang uw slot zodat het nooit terug voorkomt.

Om zich veilig thuis te voelen is het belangrijk om een goed slot te hebben.

Wanneer we terug thuis komen, moet de slot in dubbele tour gesloten zijn voordat het gezegd word. Een sleutel voor elke inwoner van dit huis. Een persoonlijke en intieme sleutel. Dat de intimiteit van de familie blijft verborgen wanneer er niemand aanwezig is.

Ons bedrijf is opgevat voor uw comfort, voor uw eisen en uw keuzes. Experimenteerd in dit domein met gekwalificeerde medewerkers, vertrouwbaar,

Punctueel en gezellig. Daar zullen ze een antwoord geven op uw vraag. Aarzel dan niet meer. Toiletten en badkamers hebben ook een slot nodig zodat er niks gebeurt wanneer u erin ben. U kunt, net als uw voordeur een dubbel vragen. In geval u een sleutel kwijtraakt, geen paniek, het zal snel worden vervangen.

En niet te vergeten uw slaapkamer en die van uw kinderen. Een goed gesloten deur is belangrijk voor uw veiligheid en voor het respecteren van de leeftijd van uw kleine engelen zal alleen maar positief zijn. SOS247 voor u, voor uw huis, uw appartement. Wij zijn er voor uw comfort. Goed thuis voelen is belangrijk.

https://sos247.be/sites/default/files/plumbers_1.jpg
Met Tip top dienst is niet alleen de top maar de tip top van de top.
+
Een ervaren team dat op alle eventualiteiten is voorbereid om te allen tijde op alle verzoeken en noodsituaties te kunnen reageren. Voor elk probleem heeft SOS247 een oplossing.
Snelle interventie die kan worden uitgevoerd in geval van een noodgeval in geval van grote lekken, stroomuitval, enz. Of een eenvoudige afspraak met stiptheid van onze kant, 7 dagen per week.
De werkzaamheden worden met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Voor een onberispelijke service onder alle omstandigheden. Na onze interventies krijgt u een verslag. Altijd beschikbaar.
contact met ons op
Diensten